Ilić je otkrio i da li će doći do promjene na klupi tima iz Krupe na Vrbasu

Prvi čovjek Krupe prokomentarisao je i moguću promjenu na trenerskoj klupi

"Trojicu igrača smo prodali za milion eura, to ne može ni Zrinjski, pričali smo i sa Dudićem"

Samir Mlaćo

Najneprijatnije iznenađenje prvenstva u Premijer ligi svakako je FK Krupa. Tim iz Krupe na Vrbasu ima samo dvije pobjede i 12 bodova na svom kontu, te zauzima posljednje mjesto na tabeli.

U derbiju začelja Krupa je jučer poražena od GOŠK-a 1:0, te je jasno da će voditi grčevitu borbu za opstanak. Prvi čovjek Krupe Dragomir Buco Ilić otvoreno govori o problemima, te otkriva da li će fenjeraš uskoro dobiti novog šefa struke.

"Razmišljamo o svemu. U Bileći u srijedu igramo meč Kup-a, pa smo sada skoncentrisani na to. Kada su treneri u pitanju, vidjet ćemo. U medijima se pojavilo ime Borisa Pavića, ali on nije jedini kandidat. Imamo mu i Stojnića, pričao sam i se Feđom Dudićem, pa ćemo vidjeti. I oni su realne opcije, a Pavić je naš prijatelj, naišao je nedavno i gledao naš meč protiv Slobode. Bio je i jučer u Gabeli, mada on prati sve, takav mu je posao", priča Ilić za SportSport.ba.

I pored teške situacije vjeruje u opstanak u ligi.

"Vjerujem da to možemo ostvariti. Moramo napraviti dobar prelazni rok, a moram opet istaći da smo mi imali tu sreću da smo prodali trojicu igrača i zaradili milion eura. Kažem sreću, jer vidite npr. Zrinjski je prvak tri godine, a ne uspije to ni blizu. Sada je teško naći ta 3-4 igrača prema naprijed kao što smo imali mi. Liga je u 'pet deka', mi ne igramo loše, ali smo psihički pali", jasan je Ilić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.