Sigurna pobjeda bh. prvaka

"Osjetio se umor, ponosni smo na igrače"

Samir Mlaćo

Sa pet pogodaka u mreži sinoć je iz Mostara ispraćen tim Leotara. Šampion naše zelje savladao je Trebinje 6:2.

Trebinjci nisu bili dostojan rival aktualnom šampionu BiH, Mostar SG Stakloradu, čiji je presjednik Amel Bajgorić prezadovoljan igrom, zalaganjem i na kraju i rezultataom.

"Budimo se i polako dolazimo do nivoa forme na kojem uvijek želimo biti. Imali smo i imamo dosta problema sa povredama i to je ustvari i bila kočnica dosad na utakmicama na kojim nismo ostvarili zacrtane ciljeve. Ponosni smo na igrače. S izuzetkom ovih mlađih, kompletan ostatak tima čine reprezentativci. Nedavno su svi nastupili za Bosnu i Hercegovinu i Srbiju i naravno da je umor osjetan. Svi su na sreću zdravi i spremni, s izuzetkom kapitena Marija Aladžića, kojem se uskoro nadamo u timu, ali i koji sigurno u jesenjem dijelu sezone neće igrati", izjavio je Bajgorić.

Naredno kolo donosi gostovanje Belom anđelu.

"Uz respekt njima, mi ćemo učiniti sve da pobijedimo i povećamo naš bodovni saldo", dodao je Bajgorić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.