Hrkač: Cilj pobjeda, respekt gostima

Mostar SG dočekuje Leotar

Hrkač: Cilj pobjeda, respekt gostima

Endin Čaušević

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirko Hrkač nije zadovoljan ishodom utakmice Mostar SG Staklorada u Čitluku u prošlom kolu, nadajući se da će eventualni trijumf na utakmici narednog kola protiv Leotara na domaćem terenu, stvari popraviti za Mostarce.

"Iako možda neko misli da smo poljuljani remijem u prošlom kolu, ja ću kazati da nismo i da je atmosfera u timu odlična. Pred nama je Leoatar. Siguran sam da će biti teže nego što neko očekuje. Veliko je iznenađenje da je Leotar ovako krenuo u sezonu, obzirom na kvalitet njihovoih igrača, pa i iskustvo", kaže Hrkač.

Cilj Mostar SG Staklorada na utakmici koja je na programu u ponedjeljak od 17 sati je jasan.

"Mi uvijek idemo na pobjedu. Tako će biti i u ponedjeljak, ali uz maksimalan respekt prema protivniku", dodao je Hrkač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi