Rakić: U Čitluku ponoviti igru iz prošlog kola

Igraju protiv Brotnja

Rakić: U Čitluku ponoviti igru iz prošlog kola

Endin Čaušević

Nakon petnaestodnevne pauze zbog okupljanja reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mostar SG Staklograd u četvrtom kolu Premijer futsal lige u nedjelju gostuje u Čitluku kod Brotnja. 

Utakmica se igra s početkom od 19:30 sati, a očekivanja igrača i ovog puta su velika. Stefan Rakić nedavno je nastupio za reprezentaciju Srbije, a po povratku u Mostar stavio se na raspolaganje stručnom štabu.

"Očekujem da u Čitluku ponovimo pristup i igru koji su nas krasili u prošlom kolu kada smo porazili Centar. Jedino na taj način se možemo nadati dobrim rezultatima i ostvarenju ciljeva", rekao je Rakić.

Osvrnuo se i na nastupe za selekciju Srbije.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Pobijedili smo Poljsku dva puta. Trijumfi koje smo ostvarili su posve zasluženi. Djelovali smo kao tim, poštovali smo sistem i dali sve od sebe. Zadovoljan sam svojim igrama", dodao je reprezentativac mSrbije.

Mostarski tim i ovog će biti biti lišen usluga kapitena Marija Aladžića, koji se oporavlja od povrede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi