Neretljak je od ponedjeljka sa U-20 reprezentacijom Hrvatske u kojoj je član stručnog štaba

Trener GOŠK-a nakon vrijedne pobjede

Neretljak: Krupa arhivirana, idemo se što bolje pripremiti za naredne dvije utakmice

Trener GOŠK-a Mato Neretljak radi dobar posao u timu iz Gabele, koji je za vikend poveo do vrlo vrijedne pobjede.

GOŠK je u derbiju začelja savladao Krupu sa 1:0 i time se vratio u ravnopravnu borbu za opstanak u Premijer ligi, a Neretljak je bio zadovoljan onim što je vidio na terenu.

"Zadovoljan sam utakmicom. Većim dijelom susreta smo dobro stajali na terenu i sigurno smo zaslužili pobjedu. Čestitam svojim igračima na htjenju i zalaganju i na kraju na pobjedi", rekao je Neretljak, te dodao:

"Krupu smo već arhivirali i sada nam slijedi meč sa Širokim Brijegom u gostima, pa potom i domaći meč protiv Radnika. Idemo se što bolje pripremiti za naredne dvije utakmice, da završimo prvu polusezonu onako kako treba".

Inače, Neretljak je sa GOŠK-om ostvario tri pobjede (Željezničar, Sarajevo, Krupa) otkako je preuzeo klub, a od ponedjeljka je sa U-20 reprezentacijom Hrvatske u kojoj je član stručnog štaba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.