GOŠK je u prošlom kolu savladao Sarajevo, ali već danas su morali pognute glave napustiti teren stadiona Tušanj

Trener GOŠK-a

Neretljak: Muka mi je od ovakvih golova

M. Šljivak

GOŠK je danas poražen na Tušnju od Tuzla Cityja sa 2:1.

Jeftine golove primili su Gabeljani i na kraju su pognute glave napustili teren, a trener ovog kluba Mato Neretljak je veoma nezaodovljan reakcijama odbrane.

"Iznimno teška utakmica. Prvo poluvrijeme je bilo bezveze, ali ja nisam došao da igram na nulu. Mogli smo puno više od ovog rezultata", rekao je Neretljak, te je dodao:

"Vidjeli ste kakav smo prvi gol primili, imali smo meč loptu. Dobijemo gol iz najgorih stvari, ja sam bio odbranbeni igrač, muka mi je od ovakvih golova", rekao je Neretljak.

Top Komentari

Edin Merlin
A' nije ti bilo muka od onakvog gola u proslom kolu protiv Sarajeva ???? Marsss ojebino !
12 11
Tarik
Muka mu od ovakvih golova! Eto GOSK daje samo "eurogolove"! Pa momak vam dao go sa 20-25 m iz slobodnog udarca. I meni je muka od ovih kvazi stručnjaka, koji kada uvežu 2-3 pobjede misle da bi Real mogli preuzeti. Uvjek je kriv teren, sudija, publika, a kada nemaš argumenata onda su golovi bezveze i nisu trebali biti golovi! Sve stručnjaci, a izvan ove lige ne mogu nigdje raditi i samo se ovde vrte u krug!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi