Vego dobio poziv u mladu reprezentaciju Hrvatske

Nogometaš GOŠK-a ubilježio jedan nastup za mladu reprezentaciju naše zemlje

Vego dobio poziv u mladu reprezentaciju Hrvatske

S. Mlaćo

Dojučerašni mladi reprezentativac naše zemlje Stjepan Vego dobio je poziv selektora mlade reprezentacije Hrvatske Nenada Gračana.

Potvrđeno je to za SportSport.ba iz NK GOŠK u koji je stigao poziv iz HNS-a, te će Vego biti u kombinaciji za prijateljski meč protiv Francuske.

Susret između nada Franucske i Hrvatske igra se 15. novembra na stadionu Pierre Brisson u Beuvaisu.

Vego je ove sezone za tim iz Gabele upisao deset nastupa u Premijer ligi, a prethodno je za mladu reprezentaciju BiH ubilježio jedan nastup. Zbog čega se ipak odlučio da obuće dres komšija nije poznato.

Top Komentari

Armin Armic
Poznato je,zato sto su ga oni zvali,eto zasto.Cim pozovu,zaboravi se svoja zemlja.Jako korektno od Hrvatske,zvati reprezentativca druge zemlje,cestitam "susjedi"
32 6
Sportaš
Vego je bio pozvan za BiH i odazvao se pozivu izbornika Vinka Marinovića, gdje je u prijateljskoj utakmicu odigrao 20-ak min. Izbornik je dao izjavu da je Vego opravdao poziv. Nakon toga bila su 3 reprezentativna ciklusa. Vego nije pozvan ni na jedan... Zašto ? Ako je bio pred nosom saveza BiH i odigrao sve utakmice u PL BiH. Pitanje je glavno zašto nije bio pozivan u te 3 utakmice ???
18 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi