Kolumbijac nikada nije dobio pravu šansu u Realu, a ista sudbina ga je zadesila i u Bayernu gdje ima malo prostora. Čini se kako on ipak nije igrač za veliki tim, iako je veoma kvalitetan fudbaler (Foto: EPA)

Bayern odlučio

Kraj za Jamesa u Minhenu!

Midhat Šljivak

Rukovodstvo minhenskog Bayerna neće od Real Madrida otkupiti ugovor kolumbijskog fudbalera Jamesa Rodrigueza.

Prema informacijama do kojih je došao Kicker, James će napustiti klub po isteku ugovora o posudbi narednog ljeta i vratiće se u redove madridskog Reala.

Kolumbijac je razočarao u Minhenu. Od njega se očekivalo dosta, ali na kraju nije napravio gotovo ništa, da bi dolaskom Nike Kovača na mjesto trenera njegova minutaža postala i manja.

James se žalio rukovodstvu na tretman u klubu, ali to mu nije pomoglo. Stigla je zatim i povreda koja će duži period odvojiti od terena i pitanje je koliko će do kraja sezone uopšte i igrati.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tako će kolumbijski ofanzivac narednog ljeta ponovo put Madrida, ali postoje velike šanse da će ga Kraljevi prodati.

U Minhenu su za naredno ljeto najavljene velike promjene u igračkom kadru, a klub bi mogao napustiti i trener Niko Kovač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.