Nova nevolja za Jamesa i Bayern
Kolumbijski fudbaler u redovima Bayerna igra kao posuđen fudbaler madridskog Reala. U ljeto naredne godine biće donijeta odluka hoće li ga otkupiti od Kraljeva (Foto: EPA)

Povreda Kolumbijca

Nova nevolja za Jamesa i Bayern

M. Šljivak

Minhenski Bayern našao se u novim problemima.

Trener Niko Kovač ionako ima previše problema kada su u pitanju fudbaleri, kako zbog povreda, tako i zbog nediscipline pojedinaca.

U narednom periodu hrvatski trener neće moći da računa na kolumbijskog fudbalera Jamesa Rodrigueza koji je doživio povredu ligamenata koljena.

Sjajni fudbaler će propustiti barem nekoliko sedmica. Vrlo je moguće da je za njega ova polusezona završena jer prve prve prognoze nisu nimalo dobre.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

James je ove sezone nastupio u 11 utakmica za Bayern i postigao je tri gola. Ipak, izražavao je nezadovoljstvo minutažom koju ima i tražio je da se njegov status poboljša.

Sada će određeni period biti van terena i sasvim sigurno da će imati problema da se ustali u tim.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi