Igrači obje ekipe imali su crvenu boju na obrazima u današnjem meču, što je isprva zbunilo sve prisutne...

Uključili se u akciju

Da li vas je zbunila crvena boja na licima igrača Rome i Udinesea?

Edmir Škorić

Roma je danas u Udinama razočarala i izgubila od Udinesea minimalnim rezultatom 1:0.

Nije to bila Bog zna kakva utakmica, ali Udinese je pod vodstvom novog trenera upisao veliku pobjedu i tako nakon jednog dužeg perioda osjetio slast pobjede.

Roma je novim porazom pala na šesto mjesto i sve je dalje od samog vrha, a izmiču joj i pozicije koje vode u Ligu prvaka...

Zanimljivo da su igrači Udinesea i Rome nosili crvene linije na obrazima, a ubrzo su italijanski mediji otkrili u čemu je fol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, u pitanju je akcija protiv nasilja nad ženama i ovi klubovi su uzeli učešće, pa su istu podržali sa crvenom bojom na obrazima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.