Di Francesco iznenadio navijače Rome sastavom za Udinese

Džeko, Florenzi i Under na klupi

Di Francesco iznenadio navijače Rome sastavom za Udinese

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome danas igraju u gostima protiv Udinesea utakmicu 13. kola italijanske Serije A.

Nakon reprezentativne pauze klupski fudbal se konačno vrati, a utakmicom Udinese - Roma danas se nastavlja Serija A. Jasno je da je Roma favorit u ovoj utakmici, te da su igrači rimskog kluba došli po tri boda, no sigurno da se ni Udinese neće tako lako predati.

Utakmica u Udinama igra se od 15 sati, a Eusebi Di Francesco je objavio sastav Rome koji je iznenadio navijače. Ono što je najveće iznenađenje jeste da su na klupi ostali Edin Džeko, Alessandro Florenzi i Under Cengiz, a šansu su dobili Schick i Kluivert.

Roma: Mirante, Santon, Fazio, Juan Jesus, Kolarov, Cristante, Nzonzi, Kluivert, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy, Schick.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Eto ti Francesko!!! Pa ti sad eksperimentisi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi