Poraz rukometašica Jedinstva

Oslabljene Labudice poražene u Zavidovićima

E. Škorić

U osmom kolu Premijer lige BiH rukometašice tuzlanskog Jedinstva gostovale su Krivaji u Zavidovićima, ali nisu uspjele da izbjegnu poraz.

Jedinstvu je nedostajalo nekoliko igračica, pa se to moglo i osjetiti u duelu s Krivajom, koja je na kraju slavila rezultatom 38:24.

Već na poluvremenu su Zavidovićanke stigle do plus 10, a do kraja meča su samo još povećale tu razliku i ostvarile su sigurnu pobjedu.

Sara Bašić i Vladana Lazendić dale su po sedam golova, dok je sjajna Admira Zvekić postigla 11 golova na drugo strani za gošće iz Tuzle.

Jedinstvo je ostalo na tri ostvare pobjede i devet bodova, dok je Krivaja na omjeru 7-1 i za sada je najkvalitetniji tim u ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.