Zvekić: Požrtvovanom igrom do prve pobjede

Sjajna rukometašica Jedinstva za SportSport.ba

Zvekić: Požrtvovanom igrom do prve pobjede

E. Dindić

U okviru 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice sutra se sastaju Ilidža i Jedinstvo iz Tuzle. Popularne Labudice dosta su izmijenile sastav i nakon dugo vremena ne putuju u Sarajevo kao favoriti. Domaće rukometašice također ulaze u novu sezonu u izmijenjenom sastavu, pa bi tako sutra svi ljubitelji rukometa mogli da uživaju u jednom neizvjesnom dvoboju do samoga kraja.

Admira Zvekić, ponajbolja rukometašica Jedinstva, podijelila je svoja razmišljanja pred sutrašnji duel.

"Ulazimo u novu sezonu sa dosta izmijenjenim kadrom i novim-starim trenerom kojeg smo dobile dvije sedmice pred početak sezone. Povrijedila nam se i prva golmanica Martina Šumelj, što će nam dodatno otežati posao u novoj sezoni", rekla je Zvekić te dodala: 

"Svjesni smo da neće biti lagano sutra, ali mi ne dižemo bijelu zastavu unaprijed. Imamo želje i volje da sutra jednom požrtvovanom partijom od prvog minuta, donesemo prve bodove u novoj sezoni", završila je Zvekić.

Susret između Ilidže i Jedinstva na rasporedu je sutra sa početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi