Rajković: Desektovane smo povredama, ali nova pobjeda je jedino što nas zanima
U nedelju novi bodovi kao imperativ popularnim Labudicama

Golmanica popularnih Labudica o nedjeljnom duelu protiv Goražda

Rajković: Desektovane smo povredama, ali nova pobjeda je jedino što nas zanima

E. Dindić

U okviru pet kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice u Mejdanu igraju domaće Jedinstvo i Goražde. Sigurno duel koji će ponuditi dobar rukomet, gdje će i jedan i drugi tim tražiti svoju priliku za pobjedu.

Ivana Rajković, golmanica popularnih Labudica, kaže da su tri boda jedino što ih zanima u nedelju, ali da će biti jako teško.

"Imamo velikih problema što se tiče povreda. Sve koje konkurišemo za utakmicu imamo neke povrede,  ali to nam ne smije biti opravdanje u slučaju negativnog rezultata. U nedelju ćemo odigrati najbolje što znamo i nadamo se da ćemo osvojiti nova tri boda. Gošće iz Goražda su dobra a ekipa i neće doći sa bijelom zastavom, ali mi ćemo zbiti redove, odigrati skoncetrisano od prvog do zadnjeg minuta, te ne sumnjam da ćemo biti te koje će se na kraju radovati", rekla je Rajković.

Utakmica između Jedinstva i Goražda na rasporedu je u nedelju sa početkom od 17:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi