Brazilac pogriješio što je napustio Barcu?

Neymar nije sretan u PSG-u, a dogovor s ovim klubom to najbolje dokazuje

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar prije godinu dana postao je najskuplji igrač svih vremena kada je iz Barcelone prešao u PSG za 222 miliona eura.

Neymar je nakon četiri veoma dobre sezone odlučio napustiti Barcu što je iznenadilo fudbalsku javnost. Ponudu Parižana nije mogao odbiti i tamo je otišao kako bi konačno izašao iz sjene Lionela Messija i Cristiana Ronalda. Ipak, to mu ne ide baš po planu i sve više se priča da je nesretan u francuskom klubu.

Već nekoliko sedmica uveliko se špekuliše o tome da bi Neymar već na kraju ove sezone mogao napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu. Francuski mediji objavili su da je Neymar napravio dogovor s PSG-om da ga puste na kraju ove sezone za sumu od 200 miliona eura.

Neymarova želja je da se vrati u Barcelonu gdje se već bio navikao na život, no ukoliko Katalonci ne izraze želju da ga kupe od PSG-a, onda će Brazilac najvjerovatnije pojačati Real Madrid. Jedno je sigurno, a to je da nas očekuje dosta uzbuđenja što se tiče sudbine najskupljeg igrača u historiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.