Zrinjski je izgubio teoretske šanse da se okiti titulom jesenjeg prvaka, ali će protiv Krupe sigurno željeti tri boda pod svaku cijenu.

Posljednji susret prvog dijela sezone

Zrinjski i Krupa meč 19. kola igraju u neobičnom terminu

Ekipe Zrinjskog i Krupe odigrat će susret 19. kola Premijer lige BiH u neobičnom terminu.

U pitanju je posljednji meč u prvom dijelu sezone, a Nogometni savez BiH je odlučio da se ovaj susret odigra u petak od 14.00 sati.

Tribine stadiona Pod Bijelim brijegom bit će zatvorene za gledatelje zbog nemilih scena s kraja susreta protiv Sarajeva na prethodnom meču u Mostaru.

Inače, Zrinjski je nakon 18 odigranih kola drugoplasirani tim prvenstva sa pet bodova manje od lidera Sarajeva, dok je Krupa posljednja sa 15 osvojenih bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.