Crnov junak protiv bivšeg kluba: Mene treba maknuti iz prvog plana
Crnov je danas postigao prvi gol za Krupu (sa penala) i upisao sjajnu asistenciju za drugi pogodak svoje ekipe

Krupa bolja od Želje

Crnov junak protiv bivšeg kluba: Mene treba maknuti iz prvog plana

Željezničar je danas poražen u susretu 18. kola Premijer lige BiH, na gostovanju kod Krupe.

Krupa je slavila rezultatom 2:1, a heroj domaćih je bio Ivan Crnov, fudbaler koji je u Krupu stigao upravo iz Željezničara, nakon što se nije naigrao na Grbavici.

Crnov je danas postigao prvi gol za Krupu (sa penala) i upisao sjajnu asistenciju za drugi pogodak svoje ekipe, pa je zaslužio titulu najboljeg pojedinca meča.

"Mislim da je ovo moja najbolja utakmica u posljednje vrijeme. Ali isto tako mislim i da mene treba maknuti iz prvog plana, jer je čitava ekipa odradila pravi posao. Moram reći da ne zaslužujemo biti posljednji... Mi sada svaku utakmicu moramo davati 200% od sebe, ali ponavljam - kvalitet govori da ne zaslužujemo biti tu gdje jesmo", poručio je kratko Crnov nakon velike pobjede protiv bivšeg kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Željezničar je ovo bio četvrti vezani poraz u prvenstvu. Izabranici Milomira Odovića su i dalje treći sa 28 bodova na svom kontu, dok je Krupa uprkos pobjedi ostala zadnja, ali sada ima 15 bodova.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi