Italijan o lošim rezultatima Reala

Capello: Real nije trebao prodati Ronalda

Nije nikakva tajna da je Real Madrid i dalje krizi.

Madriđani igraju daleko lošije nego u prošloj sezoni, što je svakako pokazatelj i tabela na kojoj se Real poslije 13 kola nalazi na tek šestom mjestu, a ako pitate Fabija Capella razlog leži u - Cristianu Ronaldu.

Legendarni italijanski stručnjak koji je u prošlosti imao priliku voditi Real kaže da je uprava pogriješila što je pustila Cristiana Ronalda da pređe u Juventus.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Možda je Real lošiji jer su procijenili da će i bez Ronalda imati dobre rezultate. On je igrač koji u svakom trenutku može napraviti probleme protivniku. Kada je on u timu sve protivničke ekipe u uplašene, a njegovi saigrači slobodniji", kazao je Capello za italijanske medije.

Capello također smatra kako bi Kraljevi trebali u svoje redove dovesti Maura Icardija, koji bi, prema njegovom mišljenju, na pravi način mogao nadomjestiti Ronaldov odlazak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.