Zlatna lopta: Procurio poredak prve trojice, hoće li tako i biti?

Čeka se 3. decembar

Zlatna lopta: Procurio poredak prve trojice, hoće li tako i biti?

Kako se 2018. godina približava kraju, tako dolazi vrijeme da saznamo ko je bio najboljih fudbaler svijeta u proteklih 365 dana.

U fudbalu postoji mnogo individualnih nagrada, ali Zlatna lopta se definitivno najviše cijeni i ljubitelje fudbala zanima ko će 3. decembra u Parizu biti proglašen najboljim.

Kao što je već poznato, najveći favorit je Luka Modrić i sve ukazuje na to da će Hrvat dobiti još jedno priznanje nakon što je proglašen najboljim igračem svijeta po izboru FIFA-e.

U prilog tome ide i informacija da se Cristiano Ronaldo, koji je drugi najveći favorit, uopšte neće pojaviti na ceremoniji u Parizu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Španska radio stanica "Onda Cero" se poziva na dobro obaviještene izvore i tvrdi da je već poznat poredak prve trojice u borbi za Zlatnu loptu. Ako im je vjerovati, najveće priznanje će zaista osvojiti Luka Modrić, na drugom mjestu završava Cristiano Ronaldo a na trećem Antoine Griezmann.

Hoće li se ove informacije ispostaviti tačnim, saznat ćemo 3. decembra u Parizu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti