Sarajevo prvo nakon prvog dijela

Bordo praznici mogu da počnu

Trener Husref Musemić napokon rasterećen može na odmor. Ljetos u razgovoru za SportSport.ba priznao je da i kad je na odmoru da je uvijek u nekom srkletu. 

Nakon današnjeg posljednjeg kola ove jeseni, on i njegovi igrači imaju najviše razloga za zadovoljstvo. Prvi su i na odmor idu s pet bodova prednosti. U posljednjem kolu ovoga dijela dobili su Čelik 3:1, ali trener nije bio prezadovoljan.

"Dosta dobro smonotvoričinutakmicu prvih sedam osam minuta. Kasnije je bilo loše kao da smo već bili na odmoru. U drugom dijelu očekivali smo da možemo zabiti gol i uspjeli smo u tome. Poluvrijeme je još i dobro završilo šta je moglo biti. Trebamo iz ove utakmice izvući pouke jer sada smo imali sreće u nekoj drugoj utakmici možda nećemo imati", kazao je Husref Musemić.

On je dodao da sada predstoji period odmora ali da treba sjesti i porazmisliti o adekvatnim pojačanjima.

"Nećemo dovoditi bezveze već vidjeti stvarno ko bi mogao biti pojačanje i koje su to pozicije gdje nam trebaju igrači. Pet bodova jeste dobra razlika ali 42 boda su još u igri i ne smijemo se opustiti. Pokazala je to i ova utakmica."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.