Musemić: Ležerno smo ušli u utakmicu i imali smo sreće
Sarajevo je još ranije osiguralo jesenju titulu prvaka, a protiv Čelika su igrači ovog tima očigledno već mislima bili na pauzi

Trener FK Sarajevo

Musemić: Ležerno smo ušli u utakmicu i imali smo sreće

Midhat Šljivak

FK Sarajevo je danas na Koševu savladalo Čelik rezultatom 3:1

Nije Bordo tim lako došao do pobjede protiv neugodnih Zeničana koji su im napravili ogromne probleme, a Husref Musemić je imao šta da kaže:

"Ležerno smo ušli u utakmicu i imali smo sreće. U nastavku smo bili bolji, ali ne smijemo dozvoliti ono što se dešavalo u prvom dijelu. Ne smijemo to sebi dozvoliti. Momci su zaslužili odmor, imaćemo vremena za analizu i pokušaćemo što bolje da se pripremimo za drugi dio sezone"; istakao je Musemić.

Sarajevo drugi dio sezone dočekuje sa pet bodova prednosti u odnosi na drugoplasirani Zrinjski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ibrahim51
Volimo sve nase BiH timove, koji vole ovu jedinu nam domovinu.Nije nam svejedno koce biti prvak u BiH. Zato sada smo svim srcem uz Sarajevo.Sarajevo je sampion BiH.Pored rukovodstva kluba, strucnog staba, igraca,najvise zasluge pripadaju Husrefu Musemicu.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi