Goce Sedloski nakon pobjede na Grbavici

"Bili smo sretniji, trebali smo već u prvom poluvremenu riješiti meč"

M. Šljivak

Široki je sa velika tri boda na Grbavici okončao prvi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Tim s Pecare je slavio protiv Željezničara sa 2:3, a zadovoljstvo nakon pobjede je istakao trener gostiju Goce Sedloski.

"Čestitam svim akterima. Bila je ovo dobra utakmica, a mi smo na kraju bili sretniji. Trebali smo u prvom poluvremenu riješiti meč, a zatim smo primili naivne golove. Ipak, smatram da smo zasluženo slavili. Željo je veliki klub i čestitam mojim momcima na tri boda", rekao je Sedloski.

I u Širokom očekuju određena pojačanja na zimskoj pauzi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rekao sam upravi da nam trebaju dva-tri pojačanja. Biće interesantno na proljeće. Sigurno da ćemo osvježiti ekipu", poručio je Sedloski.

Široki je prvi dio sezone završio sa 30 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.