Plavi žestoko protestovali nakon dosuđenog penala za Široki

Sporni detalj s meča

Plavi žestoko protestovali nakon dosuđenog penala za Široki

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara poraženi su danas na domaćem terenu od Širokog Brijega sa 3:2 u derbiju 19. kola Premijer lige BiH.

U veoma zanimljivom meču na Grbavici vidjeli smo čak pet golova, a na kraju su gosti s Pecare kući otišli sa tri boda i tako na najbolji način završili jesenji dio prvenstva.

Gosti su do pobjede došli u samom finišu meča kada je sudija pokazao na bijelu tačku. U duelu su bili Kjosevski i Bagarić, a nakon što je igrač Širokog završio na travi sudija je pokazao na bijelu tačku.

Kjosevski i njegovi saigrači su žestoko protestvovali, čini se opravdano, zbog ove odluke jer su smatrali da nije bilo osnova za penal. Da li je ovo bio penal možete pogledati u video prilogu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rigel
Al nas kolju kvalitetno. 3 kola uzastopno nam sviraju nepostojece penale. Jebem li vam umrle.
18 13
ELmo Nihad Okanovic
JEBEM TI SUDIJE VISE..... PA OVO DJETE OD 3 GOD BI PUSTILO SA SE IGRA. NISAM LJUBITELJ NASE LIGE VISE ZBOG OVAKVIH SRANJA....DAJ NAM VAR PA NEBIH BILO PENALA UPOLA KAO STO SAD RADE. JBT KAKO MIRNO SPAVAT NAKON OVAKVE ODLUKE? CESTITKE SIROKI ALI OVO JE POKLON OD SUDIJE 3 BODA. SRETNO Z. I S. U DALJNJEM TAKMICENJU.
17 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi