Emery spremio iznenađenje za Mourinha

Kolašinac kreće od prve minute i imaće posebnu ulogu protiv Manchester Uniteda

Midhat Šljivak

Sead Kolašinac od povratka na teren igra zaista odlično u dresu londonskog Arsenala.

Topnici igraju zaista sjajno u posljednjih nekoliko mjeseci. Kolašinac također blista na poziciji lijevog bočnog, a večeras će novu šansu da se pokaže imati protiv Crvenih đavola na Old Traffordu.

Sudeći po treningu Kolašinac će ponovo imati ulogu startera, a vrlo lako bi mogao dobiti i jednu novu ulogu, a to je ubacivanje lopte iz kornera.

Kako u večerašnjem meču nema Granita Xhake koji je prvi izvođač kornera, Topnici su na treningu uvježbavali ubacivanje iz kornera, a to su činili Lucas Torreira i Sead Kolašinac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sudeći prema viđenom vrlo lako bi se moglo desiti da Kolašinca vidimo u ulozi izvođača kornera, što je svakako zanimljiva promjena u ekipi iz Londona.

Meč Uniteda i Arsenala igra se večeras od 21 sat.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.