Zar je Lukaku toliko 'propao' da ga kladionice ovako ponižavaju?

Specijalne igre koje se Belgijancu neće svidjeti

Zar je Lukaku toliko 'propao' da ga kladionice ovako ponižavaju?

Vjerovali ili ne, Romelu Lukaku ove sezone nije postigao niti jedan gol na Old Traffordu, na kojem je njegov Manchester United odigrao već popriličan broj utakmica.

Belgijski napadač je nastupio na ukupno 18 utakmica i postigao je pet golova, što je daleko lošije od onog što se od njega očekivalo.

Lukaku jeste u golgeterskoj krizi, ali neke britanske kladionice su otišle toliko daleko da su u svoje ponude uvrstili nekoliko specijalnih igara kojim su doslovno ponizili ovog napadača.

Tako je Betafir uoči večerašnje utakmice Manchester Uniteda i Arsenala na Old Traffordu ponudio svojim igračima opcije da se klade da će Romelu Lukaku pasti preko lopte (3.50), biti izmijenjen u prvom poluvremenu (6), imati šut koji će završiti u autu (8), dati autogol (51)...

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, moguće se kladiti i na to da Romelu Lukaku neće biti starter (3.00), te da neće imati nijedan šut u okvir gola (4.50).

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Novi Emile Heskey!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi