Divock Origi se ovog ljeta vratio na Anfield sa posudbe u Wolfsburgu, ali je ove sezone upisao samo jedan nastup u Premier ligi. Ipak, bio je dovoljan da postane heroj navijača Liverpoola...

Nakon gola u Merseyside derbiju

Navijač Liverpoola posvetio tetovažu "velikom" Divocku Origiju

Minule nedjelje je na Anfieldu odigran derbi velikih gradskih rivala, Liverpoola i Evertona, a trijumf su slavili domaći Redsi sa minimalnih 1:0.

Čovjek odluke bio je pomalo zaboravljeni Divock Origi. Belgijanac je u igru ušao u 84., a gol za veliku pobjedu Liverpoola je postigao u šestoj minuti sudijske nadoknade.

Njegov gol bio je zaista čudan, pa čak i pomalo komičan, ali svejedno vrijedan pobjede u velikom derbiju.

Koliko trijumf u Merseyside derbiju znači navijačima pokazao je i potez navijača Liverpoola koji je nakon utakmice uradio tetovažu posvećenu Origiju.

"Evo ga dame i gospodo, kako sam i obećao. Moja oda velikom Divocku Origiju", napisao je pomenuti navijač Liverpoola na Twitteru i postavio fotografiju svoje nove tetovaže u koju je maštovito ugradio i rezultat derbija odigranog u nedjelju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.