Gueye je na sve načine zadržavao vrijeme, a onda ga je Mane briljantno isprovocirao

Osvetilo mu se

Gueye je na sve načine zadržavao vrijeme, a onda ga je Mane briljantno isprovocirao

E. Čaušević

U nevjerovatnoj utakmici Liverpool je na domaćem terenu pobijedio gradskog rivala Everton sa 1:0 golom u posljednjim sekundama utakmice.

Redsi su do pobjede došli u šestoj minuti sudijske nadoknade kada je Divock Origi iskoristio nevjerovatnu grešku golmana Evertona i pogodio za veliko slavlje domaćih. Nakon toga u centru pažnje našao se Sadio Mane koji je uzeo loptu u ruke i krenuo prema Idrissi Gueyeu.

Naime, Gueye je u finišu utakmice na nevjerovatne načine pokušao da troši vrijeme što se nije svidjelo navijačima i igračima Liverpoola. No, to mu se osvetilo na kraju kada je Everton postigao gol, a Mane ga je provocirao na sjajan način kada mu je davao loptu da što prije krenu s centra. Ipak, igraču Evertona se to nije baš svidjelo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardiola
i ja tvrdim da je Everton dao go a ne liverpul, a ljudi me napadaju da sam se napušio
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije