Simbolična kazna za Jugena Kloppa

Neće se previše nasekirati

Simbolična kazna za Jugena Kloppa

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp danas je doznao svoju kaznu za neprimjereno slavlje pobjedničkog gola u derbiju sa Evertonom.

Njegov tim je u šestoj minuti nadoknade došao do pobjede 1:0 zahvaljujući, malo je reći, čudnom golu Divocka Origija, nakon kojeg je njemački trener u naletu emocija utrčao u teren i slavio sa golmanom Alissonom.

FA je pokrenuo istragu protiv Kloppa i ustanovljeno je da menadžer Liverpoola nije smio slaviti gol na taj način, pa je na kraju kažnjen sa 8.000 funti.

Za Kloppa, koji je jedan od najbolje plaćenih trenera u Engleskoj, ta kazna je simbolična i vjerovatno se zbog nje neće previše nasekirati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jurgen Klopp ima pravo da se žali, ali već je ranije izjavio da će prihvatiti bilo kakvu kaznu koju mu odredi Fudbalski savez Engleske.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti