Hrvatski trener ima velikih problema sa ujedini svlačionicu ove sezone, ali ako je suditi po posljednjim rezultatima, krenulo mu je nabolje...

Hrvatski stručnjak bio ljut na trojicu igrača

Kovač objašnjavao svojim igračima 'neke stvari': "Sinoć sam gledao Atletico - Barca..."

Hrvatski trener Niko Kovač suočava se ove sezone sa velikim problemima u svlačionici Bayerna.

Njemačkom divu ne ide kako se očekivalo ove sezone, a mediji većinom prenose kako su za to krivi raznorazni nemiri u svlačionici.

Ugledni Bild donosi priču kako se Kovač poslije remija protiv Fortune Dusseldorf izderao na trojicu igrača, a to su Kimmich, Boateng i Sule.

Kimmichu je zamjerio što je išao previše u napad, a Suleu i Boatengu što su bili 'premekani' u duelima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Rekao sam ti da se vratiš i čuvaš gol, a ti si išao u napad po golove i asistencije", navodno je Kovač govorio Kimmichu u svlačionici poslije meča, dok je Boateng i Suleu poručio: "Gledao sam sinoć utakmicu Atletica i Barcelone (1:1) i onako se ulazi u duele kada igraš za veliki klub, a ne kako vi to radite".

Bayern je nakon tog remija konačno zaigrao nešto bolje pa je ostvario dvije vezane pobjede - protiv Benfice i Werdera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.