Mario Balotelli bio je jedan od najtalentiranijih napadača u Evropi na početku karijere, no ipak nikad nije uspio da dostigne karijeru koja mu se predviđala

Predsjednik francuskog prvoligaša nije zadovoljan

Balotelli na kraju sezone odlazi iz Nice

S. Bošković

Mario Balotelli ove sezone ne pruže kvalitetne partije u dresu Nice, te će vjerovatno napustiti ovaj klub na kraju sezone.

Talijanski fudbaler u Nicu je stigao prije dvije godine iz Milana, te je na dolasku pružao veoma dobre partije, no u posljednje vrijeme se čini da ne može pronaći staru formu.

Na početku aktuelne sezone pisalo se o njegovom odlasku u Marseille zbog čega je Balotelli propustio pripreme s Nicom.

"Mi smo mislili da Mario ide, tako da je propustio pripremni period. Mislim da svaki igrač koji propusti pripreme ne može da nađe formu u prvom dijelu sezone", riječi su predsjednika Nice Jean-Pierrea Rivera, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Uspio je da vrati fizičku snagu, ali ne postiže golove i žao mi ga je zbog toga. Nije izgubio talent, samo mu treba vremena. Produženje ugovora? Ne, mislim da toga neće doći i da će otići kad mu na ljeto istekne ugovor".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.