Nica zainteresirana za dovođenje Mignoleta
Mignolet je na Anfield stigao iz Sunderlanda, te je jedno vrijeme bio prvi golman tima s Anfielda, no mnogobrojni kiksevi na golu su ga udaljili s tog mjesta

Viera želi ojačati konkurenciju među stativama

Nica zainteresirana za dovođenje Mignoleta

S. Bošković

Francuski prvoligaš Nice zainteresiran je za dovođenje golmana Liverpoola Simona Mignoleta u januarskom prijelaznom roku.

Belgijski golman već je šest sezona na Anfieldu, no prvo je dolaskom Kariusa izgubio mjesto startnog golmana na stativama, a nakon odlaska njemačkog golmana na Anfield je stigao Allison Becker, te je bilo jasno da će Mignolet svoju šansu dobijati samo u kupovima.

Prema pisanju britanskih medija, trener Nice Patrick Vieira želi da pojača konkurenciju na golu, te je ovaj klub spreman poslati službenu ponudu Liverpoolu.

Nica je primila 14 golova u 12 ligaških utakmica ove sezone, no čini se da Vieira nije previše zadovoljan trenutnim golmanskim opcijama u vidu Waltera Beniteza i Yoana Cardinalea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mignoleta ugovor s Liverpoolom veže još dvije i pol godine, te je gotovo pa sigurno da ga Redsi neće prodati dok ne nađu zamjenu na njegovoj poziciji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi