"Dovodimo Balotellija? Ne... Nema logike"

Ponovo se šuška o transferu

"Dovodimo Balotellija? Ne... Nema logike"

Prethodnih dana u pojedinim inostranim medijima pojavile su se špekulacije kako bi Mario Balotelli karijeru mogao nastaviti u MLS-u.

Italijanskom napadaču ove sezone ne ide baš najbolje u Nici, pa se, po običaju, ponovo mogu pročitati natpisi eventualnom transferu. Posljednji klub s kojim se Balotelli dovodi u vezu je Philadelphia Union, za koju nastupa naš Haris Medunjanin, ali ispostavilo se kako u takvim glasinama i nema istine.

"Želimo Balotellija? Ne, ne... Ni trenutka istine u toj priči. Ne znam otkud uopšte to, jer nismo ni u kontaktu s njim, niti nam je potreban takav tip napadača", kazao je sportski direktor Philadelphije Union Ernst Tanner.

Balotelli je, podsjećamo, ljetos bio na pragu transfera u Marseille, no na kraju je unatoč velikim finansijskim primanjima koje mu je nudio ovaj francuski velikan odlučio ostati u Nici. Ove sezone za Nicu na osam odigranih utakmica nije postigao niti jedan gol.

S druge strane, Philadelphia Union će igrati u MLS play-offu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi