Cesc Fabregas bi lako mogao da u januaru pređe u Milan, a o tome će uveliko odlučiti i njegova supruga Danielle, koja je u maju ove godine pristala biti Cescova supruga

Danielle se nešto pita

Cesc Fabregas bi mogao u Milan, ali o svemu će odlučiti ova ljepotica

Edmir Škorić

Iskusni španski veznjak Cesc Fabregas želi da ode iz Chelseaja i po svemu sudeći već u januaru će dobiti novi tim.

Fabregas je nedavno kazao da je sretan u Londonu, ali da jednostavno želi više da igra.

"Nisam ni s kim pričao, ali je jasno da ako ne produžim ugovor već od januara mogu pregovarati s drugim timovima i siguran sam da će to mnoge privući. Da li ću ostati do kraja sezone? Za sada mogu reći da bih trebao", kazao je Fabregas.

Ali sve je snažnija priča o odlasku bivšeg igrača Barcelone u Seriju A, konkretno u Milan. Rossoneri su spremni da ove zime dovedu Zlatana Ibrahimovića i Fabregasa i spremaju ponudu za Španca.

Danielle Semaan se pita, ali Cesc Fabregas bi mogao otići u iMilan

Međutim, The Sun piše da će dosta toga da ovisi i o njegovoj supruzi Danielle Semaan, koja će donijeti odluku o tome želi li ostati u Londonu s Cescom ili ipak otići u neke druge krajeve.

Cesc i Danielle su se vjenčali u maju ove godine i možda su upravo sada u iskušeju da napuste London. Njih dvoje imaju troje djece, pa će procijeniti da li je pamento da djeca sada sele u Italiju.

Sada navijači Milana mogu samo da se nadaju da će ljepotica na kraju svom suprugu poručiti: "Dragi, pakuj se, idemo u Milano...".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.