Ostavio javnost bez teksta: Giroud izgleda kao Terminator

"Zapalili" društvene mreže

Ostavio javnost bez teksta: Giroud izgleda kao Terminator

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja Cesc Fabregas i Olivier Giroud jučer su se našli u centru pažnje nakon što su objavili fotografiju iz teretane.

Fabregas je odlučio malo dotjerati svoju liniju, a cilj mu je da izgleda kao Giroud. Ipak, francuski napadač sigurno nije mogao očekivati da će ova fotografija toliko "zapaliti" društvene mreže, te da će mnogi biti baš toliko oduševljeni njegovim izgledom.

Mnogi su poručili da Giroud izgleda kao Terminator, te da Fabregas pored njega izgleda smiješan iako i Španac ima čime da se pohvali. Fabregas je odlučio još da se dotjera, te je poručio Giroudu da će i on za nekoliko mjeseci izgledati poput njega.

Top Komentari

Keno
Giroud izgleda kao da ce da eksplodira od muke ili da se usere
29 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi