Okršaj na Camp Nou

Inter bijesan na Barcu: Ovo su vjerovatni sastavi Barcelone i Tottenhama

Endin Čaušević

U posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka igra se nekoliko spektakularnih okršaja, a jedan od njih sigurno je duel Barcelone i Tottenhama.

Barcelona rasterećena ulazi u ovaj meč jer je već osigurala prvo mjesto u grupi, no za drugo mjesto se žestoko bore Tottenham i Inter. Londonski klub bi u slučaju pobjede na Camp Nou sigurno osvojio drugo mjesto, dok se Inter nada kiksu i pobjedi pred svojim navijačima protiv PSV-a kako bi prošao dalje.

U prethodnim danima dosta se špekulisalo o sastavu Barcelone, jer iz Intera vrše veliki pritisak da Ernesto Valverde pošalje na teren najjači tim iako su već prošli dalje. Vapaji Intera donekle su se čuli u Barceloni, no Valverde je odlučio odmoriti većinu svojih prvotimaca.

Interovi navijači su bijesni na Valverdea nakon što su španski mediji objavili vjerovatne sastave Barcelone i Tottenhama. Od prve minute igraju Leo Messi i Philippe Coutinho, ali što se tiče glavnih igrača Barce to je ustvari to.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Barcelone: Cillessen, Semedo, Vermaelen, Lenglet, Miranda, Alena, Busquets, Vidal, Coutinho, Munir, Messi.

Vjerovatni sastav Tottenhama: Lloris, Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Winks, Alli, Eriksen, Son, Kane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.