Lloris: Molim Boga da večeras Messi ne izvodi slobodne udarce

Zna odakle prijeti opasnost

Lloris: Molim Boga da večeras Messi ne izvodi slobodne udarce

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju na domaćem terenu protiv Tottenhama utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je ranije osigurao prvo mjesto u ovoj grupi i večeras rasterećen ulazi u okršaj protiv Tottenhama. Ipak, ukoliko Inter na svom terenu pobijedi PSV onda je londonskom klubu potreban trijumf na Camp Nou kako bi se plasirali dalje što sigurno neće biti nimalo lako.

U Tottenhamu se nadaju da će Ernesto Valverde odmarati svoje najbolje igrače, dok su iz Intera poručili da Barca ne smije kalkulisati u ovakvoj situaciji i da moraju igrati s najjačim timom. Ono što je jasno jeste da će Lionel Messi sigurno zaigrati što najviše i plaši igrače Tottenhama, a posebno golmana Hugu Llorisa.

"Ukoliko Lionel Messi protiv nas bude izvodio slobodne udarke kao protiv Espanyola prije nekoliko dana onda ne postoji ništa što bi se moglo uraditi po tom pitanju. Molim Boga da ne dobije priliku za neki slobodnjak", rekao je Lloris.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi