Beograđani mogu biti zadovoljni onim što su prikazali. FOTO: EPA

Crvena Zvezda pokazala kvalitete u veoma teškoj grupi

"Mislili su da Zvezda u Ligi prvaka neće preći centar u šest utakmica"

Samir Mlaćo

Crvena Zvezda je završila svoj nastup u Ligi prvaka. U veoma teškoj grupi sa Liverpoolom, PSG-om i Napolijem, prvak Srbije je osvojio četiri boda.

Svjesni su u Zvezdi da su i pored posljednjeg mjesta ostvarili veliki uspjeh, a posebno ih raduje što su napunili klupsku kasu.

Generalni direktor Zvezde Gordan Terzić za stručni štab i nogometaše ima samo riječi hvale.

"I kad smo videli 'grupu smrti' rekli su da Zvezda neće preći centar u šest utakmica. Zvezda je opet pokazala koliko je velika. Ne samo da smo prešli centar, nego smo u grupi velikana evropskog fudbala osvojili četiri boda. Postigli smo pet golova i pokazali već protiv Napolija da utakmice na našem stadionu neće nikom biti lake. Utakmica protiv Liverpula je nešto što će se prepričavati decenijama i nešto na čemu će nove generacije navijača Zvezde stasavati", rekao je direktor Zvezde.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.