"Sudije štite velike ekipe, ne možeš im prići"
Degenek smatra da veliki timovi imaju pomoć sudija i da je to bio jedan od razloga što je večeras Zvezda nešto ubjedljivije poražena iako je PSG bio veliki favorit

Nogometaš Crvene zvezde poslije poraza od PSG-a

"Sudije štite velike ekipe, ne možeš im prići"

Edmir Škorić

Stoper Crvene zvezde Miloš Degenek kazao je kako sudije štite velike ekipe nakon poraza od PSG-a (4:1) u 6. kolu Lige prvaka u grupi C.

PSG je pobjedom u Beogradu ovjerio prvo mjesto u grupi, ali Degenek smatra da su Parižani imali pomoć sudija.

"Čist faul je bio kod prvog gola. Očigledno je da sudije štite velike ekipe, to sam već govorio ranije. Drugi gol smo primili iz tranzicije, brzo smo izgubili loptu i mislim da smo mnogo više zaslužili od ovih 4:1. Posljednji gol nije ni trebalo da primimo jer je već bio kraj utakmice", rekao je Degenek za televiziju "Arena sport".

Briljrali su Neymar i Mbappe, ali Di Maria je posebno oduševio Degeneka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Najveći utisak na mene je ostavio Angel di Marija o kojem se ne priča mnogo, a on igra nevjerovatno dobro. Naravno, njih dvojica su mnogo kvalitetni. Mbappe je mnogo brz, pravolinijski igrač, a Neymar je Neymar. Lopta mu se lijepi za nogu, mnogo je teško igrati protiv njega, ali već sam rekao da je mnogo teško protiv njih jer ih sudije štite, ne možeš da im priđeš".

Top Komentari

rimke
dobili ste degenek i sta sad palamudis
21 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi