Tužne vijesti dolaze iz Argentine

Navijač Rivera izgubio život nakon sukoba sa navijačima Boce

Trofej osvajača Copa Libertadoresa na kraju je otišao u ruke nogomeašima River Platea. Naime, River je u dva meča bio bolji od ljutog rivala Boce Juniors, a argentinski mediji uveliko pišu o incidentu koji se desio u njihovoj zemlji nakon meča.

Naime, 21-godišnji Ezequiel Arron Neris je izašao sa prijateljima u Buenos Airesu da slavi pobjedu Rivera, ali presreli su ga navijači Boce i smrtno je stradao.

Kako prenosi noticierohaco.com, Ezequel je kazao da je napadnut zbog proslavljanja pobjeda svog tima, a nakon toga je preminuo u bolnici

Policija je nedaleko od kuće ubijenog uhapsila dva muškarca koja se terete za ovo ubistvo.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.