Velike neugodnosti: Igračima Juventusa nisu dozvolili da uđu na Santiago Bernabeu

Morali tražiti drugi ulaz u ložu

Velike neugodnosti: Igračima Juventusa nisu dozvolili da uđu na Santiago Bernabeu

Endin Čaušević

Okršaj godine između Rivera i Boce koji se sinoć igrao na Santiago Bernabeu pratio je veliki broj fudbalskih zvijezda iz cijelog svijeta koji nisu željeli propustiti jedinstvenu šansu da dođu Madrid.

Nakon što se saznalo da će se revanš meč finala Copa Libertadores igrati u Madridu organizatori utakmice su dobili ogroman broj zahtjeva za ulaznice i to je poznatih igrača. Na tribinama je bio veliki broj igrača, a ističu se Messi, Griezmann, Dybala, Bonucci, Chiellini i mnogi drugi.

Igrači Juventusa odlučili su zajedno doći na ovaj meč, a za nabavljanje ulaza za ložu bio je zadužen Dybala. Argentinac je dobio desetak ulaznica, no kada su stigli ispred Bernabeua naišli su na velike probleme.

Naime, osiguranje stadiona nije željelo pustiti igrače Juventusa da uđu u ložu, te ih nije uopšte zanimalo što su to zvijezde Stare dame, a jedan od njih im je poručio "Ne zanima nas što ste igrači Juventusa". Na kraju je Dybala morao da reaguje i nekako je uspio da nađe put do lože, te su igrači Juventusa uživali u spektaklu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi