U susret derbiju grada Torina

Ronaldo: Shvatio sam da navijači Juventusa ne žele izgubiti od dva kluba

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo govorio je za Tuttosport o očekivanjima od naredne utakmice svog Juventusa protiv Torina.

Prva zvijezda Serije A je tom prilikom poručila da je shvatila kako navijači Juventusa nikako ne žele izgubiti od dva kluba - Intera i Torina.

"Jedan čovjek koji je u našem klubu zadužen za dresove mi je rekao 'molim te, morate pobijediti, inače će moja nana...'", rekao je Ronaldo i dodao:

"Naučio sam da navijači Juventusa ne žele da izgube od dva kluba: protiv Intera i Torina. Gubljenje je uvijek loše i ja to ne volim. Derbi je uvijek veliki događaj i moramo pobijediti. Miran sam jer znam koji je potencijal ovog tima. Slijede nam neke veoma važne utakmice", poručio je Portugalac.

Inače, Ronaldo je u toku aktuelne sezone odigrao ukupno 20 utakmica za Staru damu te je postigao 11 golova uz osam asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti