Giuseppe Marotta i zvanično novi direktor Intera

Stigao na novi posao

Giuseppe Marotta i zvanično novi direktor Intera · Zvanično

Bivši direktor Juventusa Giuseppe Marotta danas je i zvanično postao novi izvršni direktor Intera.

Marotta je u posljednjih nekoliko godina bio jedan od najuspješnijih funkcionera Juventusa u kojem je boravio od 2010. godine, a njihova saradnja okončana je krajem oktobra.

Na novi posao Marotta stiže prepun motivacije i želje za radom.

"Od danas ću biti dio velikog Intera. Veoma sam ponosan, a obavljat ću važnu ulogu izvršnog direktora u oblasti sporta. Bit će ovo važno poglavlje u mojoj karijeri. Odgovornost je velika, ali to me ne plaši", rekao je Marotta, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je početak nove ere koja mora biti obilježena uspjehom".

Marotta je odmah po dolasku poručio da Luciano Spalletti neće dobiti otkaz i da će ovaj trener i u budućnosti predvoditi Nerazzurri.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije