Proslavljeni nogometaš Juventusa ne očekuje sada nekakve ljepotice, svjestan je da je Atletico igra koja igra na rezultat, a sličan je i Juventusov stil

Očekuje utakmice s malo golova

"Vidoviti" Nedved zna kakvi će biti mečevi Juventusa i Atletica

Edmir Škorić

Juventus će u osmini finala Lige prvaka igrati protiv Atletico Madrida, a direktor kluba Pavel Nedved svjestan je da Staru damu čeka pakleni zadatak.

Atletico Diega Simeonea ne može baš da se svrsta u red rivala koje želite, bez obzira o kojem klubu da se radi, pa tako ni u Juventusu nisu presretni što im je žrijeb dodijelio Atletico.

"Važno je da smo došli do nokaut faze, a sada želimo među osam najboljih. Izvukli smo jakog protivnika, nismo imali previše sreće u žrijebu. Ipak, imamo jak tim, italijanske timove nikada ne treba podcjenjivati", rekao je Needved, pa je dodao:

"Cristiano Ronaldo je čovjek za Ligu prvaka i on je to već pokazaoo. Oslonit ćemo se na njega, ali treba nam i ostataak tima. Što se Atletica tiče, vrlo su jaka ekia, ali možemo da prođemo. Imaju čvrstu i jaku odbranu, a Griezmann i saigrači u napadu mogu svima da prouzrokuju probleme".

Nedved smatra da će to biti jako tvrde utakmice s malo ljepote i goloval

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.