Spremite se za spektakl: Poznati parovi osmine finala Lige prvaka!

Održan žrijeb za početak nokaut faze

Spremite se za spektakl: Poznati parovi osmine finala Lige prvaka!

E. Čaušević

Nakon što smo uživali u grupnoj fazi Lige prvaka došlo je vrijeme da ponovo gledamo borbu u nokaut fazi koja će tradicionalno početi u februaru naredne godine.

U grupnoj fazi gledali smo nekoliko spektakularnih utakmica, ali pravi šou ovog takmičenja počinje tek u nokaut fazi. Pred nama je prvo osmina finala, a danas smo na žrijebu saznali i parove u ovoj fazi Lige prvaka.

Plasman kroz grupnu fazu u osminu finala osigurali su Borussia Dortmund, Barcelona, PSG, Porto, Bayern, Manchester City, Real Madrid, Juventus, Atletico Madrid, Tottenham, Liverpool, Schalke, Ajax, Lyon, Roma i Manchester United.

Nakon žrijeba dobili smo i parove osmine finala Lige prvaka, a to su: Schalke - Manchester City, Atletico Madrid - Juventus, Manchester  United - PSG, Tottenham - Borussia Dortmund, Lyon - Barcelona, Roma - Porto, Ajax - Real Madrid i Liverpool - Bayern!

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Realu dodijeljen protivnik za kojeg su najviše sigurni da će proći :)
33 37
Raikkonen
Schalke- Tuzla City Željezničar (Sarajevo) -PSG
27 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi