Solskjaer se vraća na Old Trafford?

Ni Zidane, ni Blanc: United pregovara s legendom kluba!

Endin Čaušević

Jose Mourinho jutros je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda, a kao privremeno rješenje će biti Michael Carrick.

Carrick je postavljen na mjesto trenera dok klub ne pronađe novo rješenje, a to se očekuje u narednih nekoliko dana. S Unitedom se u ovom trenutku povezuje veliki broj trenera, a navijači bi na klupi najviše voljeli vidjeti Zinedinea Zidanea.

Ipak, Mirror je objavio informaciju koja je poprilično iznenadila navijače ovog kluba. Prema njihovim informacijama Manchester United trenutno pregovara s legendom ovog kluba Ole Gunnarom Solskjaerom koji bi prema svemu sudeći mogao biti novi trener.

Ovaj 45-godišnji Norvežanin igračku karijeru završio je 2007. godine upravo u Unitedu gdje je igrao čak 11 sezona. Nakon toga kao trener vodio je rezerve engleskog kluba, a trenutno je trener Moldea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.