Nakon što je Mourinho ostao bez posla, lanac restorana je objavio kako je Portugalac poslao aplikaciju za posao na njihovu adresu

Pizzeria pronašla način da se dobro i jeftino izreklamira

Mourinho aplicirao za novi posao: "Hej United, pošaljite nam Joseov CV"

Edmir Škorić

Jose Mourinho od danas nije menadžer Manchester Uniteda, što je bez dileme glavna tema u svijetu nogometa.

Engleski portali ne prestaju pisati o Mourinhu koji je nakon loših rezultata i poraza od Liverpoola postao bivši menadžer Uniteda, ali će zato da inkasira skoro 30 miliona eura na ime obeštećenja.

Mourinho je sada bez posla, a u iščekivanju novog angažmana bi mogao da se zaposli u - pizzeriji!

Naime, lanac restorana "Pizza Hut" iskoristio je priliku da si malo izreklamira brend na konto Mourinhove "tužne" sudbine, pa je objavio zanimljiv tvit.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dobili smo CV od gospodina Josea Mourinha, upravo je apliciroa za posao u našem restoranu. Molimo vas da nam pošaljete njegovu referencu. Hvala", stoji u objavi ovog restorana.

Na kraju se ovaj potez pizzeriji isplatio, na Twitteru se satima pisalo o tome, ali sigurni smo da će Mourinho na kraju ipak pronaći posao koji voli, a to je vođenje neke momčadi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.