Cijena? Sitnica! Zavirite u apartman u kojem je živio Mourinho u Manchesteru

Za dvije i pol godine - 600.000 funti

Cijena? Sitnica! Zavirite u apartman u kojem je živio Mourinho u Manchesteru

Jose Mourinho i otkaz koji je dobio u Manchester Unitedu tema su broj jedan u engleskoj javnosti.

Portugalac je u maju 2016. godine preuzeo Manchester United, očekivalo se da će pod njegovim vodstvom titula konačno doći na "Old Trafford", međutim kako su rezultati izostali, pogotovo u posljednje vrijeme, razloz je bio i očekivan.

O Mourinhovom periodu u Manchester Unitedu danas se u Engleskoj piše sve i svašta. Raskid saradnje s njim koštao je Manchester United skoro 24 miliona funti, dok su Crveni đavoli morali uz to platiti i dodatnih 600.000 funti i to, pazite sad, za hotelski smještaj koji je Mourinho nabio u svom mandatu.

Mourinho je živio u luksuznom apartmanu hotela "Lowry" čiji se interijer sada pojavio i u javnosti i mora se priznati da je baš poput kraljevskog.

No, to je samo apartman. Čekaju se cifre za ostale stvari koje je Mourinho koristio koje bi mogle biti još i veće.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi