Zdravstveni problemi su malo pokvarili veoma uspješnu godinu za Roberta Prosinečkog kojem je na sportskom planu išlo sve kako treba

Selektor na druženju

Prosinečki prije polaska u Zagreb "častio" bh. fudbalske legende

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki oporavak od operacije nastavlja u Zagrebu.

Veliki Žuti je pri izlasku iz bolnice imao sastanke sa dragim osobama među kojima je i glumac Tarik Filipović, a prije odlaska za Zagreb, bh. selektor je organizivao i prijateljskom druženju.

Prosniečki je na večeru pozvao legendarne Ivicu Osima i Fuada Muzurovića, a sa njima je bio i dr. Jusuf Šabanović, koji je selektora dva puta operisao i koji se brinuo o njemu nakon operacija.

Također, prije večere sa velikim imenima bh. fudbala, selektor se družio i sa uposlenicima Fudbalskog saveza BiH. Zahvalio im se na saradnji u protekloj godini, a zatim je otputovao u Zagreb gdje će novogodišnje praznike provesti sa porodicom.

Iza Prosinečkog je veoma uspješna godina sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Naša selekcija je igrala fantastično, prošetali smo se kroz grupu Lige nacija, a svakako najveće zasluge za to ima Prosinečki.

Nova uzbuđenje Velikog Žutog i Zmajeve čekaju u martu kada počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.