Uživao u pjesmi

Prosinečki ponovo pokazao koliko voli Zvezdu

E. Čaušević

Selektor Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, sinoć je proslavio plasman selekcije Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva čime je izjednačen rekord legendarne generacije u kojoj je bio i popularni Žuti.

Prosinečki je gost u specijalnoj emisiji HRT-a tokom Mundijala u Rusiji, a sinoć je znao kako da proslavi veliki uspjeh ove selekcije. Nakon emisije Prosinečki je slavlje nastavio u jednom od restorana u Zagrebu gdje je dobio veliko iznenađenje.

Naime, bh. selektor je zapjevao himnu Crvene zvezde koju mu je "na uho" pjevala Dragana Stojanović. Prosinečki nije skidao osmijeh s lica, a pokazao je da još uvijek pamti riječi ove pjesme. Video koji je osvanuo jutros na Instagramu je oduševio fanove nekadašnjeg prvaka Evrope.

Promo

Top Komentari

Svojprisebi
ej Robi da je vise kao ti i nas narod tu bi imo zdraviju sredinu. Trener si Bosne, Hrvat si i bodris Hrvatsku a pjevas zvezdine pjesme jer ti je zvijezda u srcu i s njom si obradovo citavu Yugu osvajanjem titule Evropskog i Svjetskog sampiona. svaka ti cast zdravi covjece
14 0
Keno
Yikes
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti