Nevjerovatno dodavanje za bh. igrača

Pa, gdje je Kolašinac? Fotografija koja pokazuje svu genijalnost Mesuta Ozila

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala igraju na domaćem terenu protiv Burnleyja i nakon prvog poluvremena vode sa 1:0.

Topnici su do prednosti stigli u 14. minuti utakmice kada je Sead Kolašinac odlično asistirao Aubameyangu koji je pogodio za 1:0. No, ovom gol prethodila je sjajna akcija londonskog kluba u kojem je glavnu riječ vodio Mesut Ozil.

Njemački veznjak je prvo kombinovao na desnoj strani s Lacazetteom i Maitland-Nilesom, a zatim je nevjerovatnim dodavanjam uposlio Kolašinca. Jedna fotografija posebno je douševila navijače londonskog tima, a to je trenutak kada je Ozil uposlio bh. reprezentativca.

U trenutku kada je Ozil odigrao pas prema Kolašincu koji se ubacivao po lijevoj strani našeg igrača uopšte nije bilo na slici. To dovoljno pokazuje svu genijalnost Ozila koju nažalost pokazuje u rijetkim momentima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.